Інформації

  Для отримувачів гуманітарної допомоги та набувачів гуманітарної допомоги-юридичних осіб

  1. Наказ Про затвердження форм звітів про наявність і розподіл гуманітарної допомоги та Інструкції щодо їх заповнення (Завантажити)
  2. Звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомоги (форма звіту № 1 (Завантажити)
  3. Зведений звіт про наявність і розподіл гуманітарної допомоги в розрізі отримувачів гуманітарної допомоги (форма звіту № 2) (Завантажити)
  4. Відомість № про видачу набувачам – фізичним особам гуманітарної допомоги* згідно з рішенням про визнання вантажу / коштів, у тому числі в іноземній валюті, гуманітарною допомогою (Завантажити)
  5. Інформація про невідповідність фактичного розподілу вантажу / коштів, у тому числі в іноземній валюті, плану розподілу, наданого отримувачем гуманітарної допомоги для визнання вантажу / коштів, у тому числі в іноземній валюті, гуманітарною допомогою (Завантажити)
  6. Єдиний реєстр отримувачів гуманітарної допомоги (Завантажити)
  7. Забезпечення застрахованих осіб реабілітаційним лікуванням – один із напрямів роботи Жмеринське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Вінницькій області (Завантажити)
  8. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №309 (Завантажити)
  9. Управління соціального захисту населення надає відповіді на запитання про субсидії (Завантажити)
  10. Відповіді  на запитання  про статус ВПО (Завантажити)

  1. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №309 (Завантажити)
  2. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №309 (Завантажити)
  3. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №309 (Завантажити)
  4. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 №309 (Завантажити)

  1. Інструкція Соціальний проект – навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю “Ти можеш усе” Можливості безмежні!” (Відкрити)
  2. До відома учасників антитерористичної операції Жмеринського району (Завантажити)
  3. Управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації інформує про умови надання компенсації послуги «муніципальна няня» (Завантажити)

  1. Звернення (Відкрити)
  2. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу у І кварталі 2020 року (Відкрити)
  3. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за 12 місяців 2019 року (Завантажити)
  4. Під час карантину призначається допомога на дітей фізичним особам підприємцям (Відкрити) (Відкрити)
  5. Про роботу управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації за 9 місяців 2020 року (Відкрити)
  6. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації за І квартал 2021 року. (Відкрити)

  1. Звіт управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за І квартал 2019 року (Завантажити)
  2. Жмеринське управління соціального захисту населення надає інформацію про ДП “Санаторно-курортний комплекс “Моршинкурорт” ЗАТ “Укрпрофоздоровниця” який проводить психологічну реабілітацію учасників антитерористичної операції (Відкрити)
  3. За перший квартал 2019 року проведено повідомну реєстрацію колективних договорів (Завантажити)
  4. Cоціально-психологічна реабілітація дітей та молоді з функціональними обмеженнями (Завантажити)
  5. Інформація щодо реабілітації дітей-інвалідів внаслідок ДЦП у 2019 році (Завантажити)
  6. Перелік реабілітаційних установ, закладів охорони здоров’я, які здійснюють реабілітаційні заходи для дітей з інвалідністю внаслідок дитячого церебрального паралічу (Завантажити)
  7. Звіт управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за І півріччя 2019 року (Завантажити)
  8. Необхідна умова надання пільг – наявність номеру мобільного телефону (Відкрити)
  9. Компенсація вартості санаторно-курортного лікування деяким категоріям громадян (Завантажити)
  10. Соціальні норми житла та соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами (Завантажити)
  11. Разова грошова допомога ветеранам війни до 9 травня у 2019 році (Завантажити)
  12. Безкоштовне забезпечення технічними ті іншими засобами реабілітації (Завантажити)
  13. Вартість твердого палива та скрапленого газу, яка застосовується для призначення пільг у 2019 році (Завантажити)
  14. Гранична вартсть путівки з надання послуг із санаторно-курортного лікування деяких пільгових категорій громадян у 2019 році (Завантажити)
  15. Компенсація вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у 2019 році (Завантажити)
  16. «Надання пільг жертвам нациських переслідувань» (Завантажити)
  17. Психологічна реабілітація учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності у 2019 році (Завантажити)
  18. Звіт управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за 9місяців 2019 року (Завантажити)
  19. Соціальний захист внутрішньо переміщених осіб (Відкрити)
  20. Колективні договори можна подавати на повідомну реєстрацію в електронному вигляді (Завантажити)
  21. До відома учасників антитерористичної операції та сімей загиблих (померлих) військовослужбовців Жмеринського району (Завантажити)
  22. Про ключові нововведення Закону України «Про соціальні послуги», що вступлять у силу з 1 січня 2020 року (Відкрити)
  23. 0 Реєстр колективних договорів, змін і доповнень до них підприємств, установ та організацій Жмеринського району (Завантажити)
  24. Про роботу управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації за 12 місяців 2020року (Завантажити)
  25. Інформація про кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг (Завантажити)
  26. 22 Управління соціального захисту населення інформує щодо соціального захисту осіб постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС Жмеринського району.(Відкрити)
  27. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації за І півріччя  2021 року. .(Відкрити)

  1. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за 12 місяців 2018 року (Завантажити)
  2. До уваги осіб, які брали участь в антитерористичній операції та/або забезпеченні її проведення! (Відкрити

  1.  Оформлення до будинків-інтернатів (Відкрити)

  1. Звернення до керівників суб’єктів господарювання, які використовують найману працю (Завантажити)
  2. Розпорядження голови Жмеринської Районної державної адміністрації Вінницької області №144 від 20.04.2016 року « Про проведення в районі тижня охорони праці» (Завантажити)
  3. До відома громадян Жмеринського району, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (Завантажити)
  4. Компенсація за затримку виплати зарплати (Завантажити)
  5. Санаторно-курортне лікування інвалідів (Завантажити)
  6. Забезпечення інвалідів технічними засобами реабілітації (Завантажити)
  7. Управління соціального захисту населення Жмеринської районної державної адміністрації інформує (Відкрити)
  8. Щодо тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату (Завантажити)
  9. До уваги одержувачів субсидій на тверде паливо та скраплений газ ! (Завантажити)
  10. Інформація для внутрішньо переміщених осіб (Завантажити)
  11. Допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів (Відкрити)
  12. Звіт начальника управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу у 2017 році (Завантажити)
  13. Засідання комісії з питань призначення соціальних допомог (Відкрити)
  14. Модернізація державних програм соціального захисту осіб з інвалідністю (Завантажити)
  15. Про порядок направлення віруючих громадян на альтернативну (невійськову) службу замість строкової військової служби (Завантажити)
  16. Нова грантова програма для внутрішньо переміщених осіб (Відкрити
  17. Інформація щодо окремих норм, викладених у положеннях про державні реабілітаційні установи, що провадять комплексну реабілітацію для дітей з інвалідністю (Завантажити)
  18. До уваги громадян з порушеннями слуху! (Завантажити)
  19. Про основні напрямки державної політики в системі соціального захисту населення в 2018 році (Завантажити)
  20. Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує про надання послуг населенню Жмеринського району за серпень місяць 2018 року (Завантажити)
  21. Звіт управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації про роботу за 9 місяців 2018 року (Завантажити)
  22. Про соціальний захист людей похилого віку (Завантажити
  23. Державні соціальні допомоги. (Завантажити

  1. Про роботу із зверненнями громадян управління соціального захисту населення Жмеринської районної державної адміністрації (Відкрити)
  2. Соціальні норми житла та соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами (Завантажити)
  3. Державна соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам (Відкрити)
  4. Жмеринське управління соціального захисту населення надає інформацію (Відкрити)
  5. Про виплату грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування (Відкрити)
  6. 13 серпня 2020 року в залі засідань Жмеринської райдержадміністрації відбулась нарада фахівців управління соціального захисту населення (Відкрити)
  7. Кількість зареєстрованих заяв і черговість надання реабілітаційних послуг (Завантажити)

1.Інформація про здійснення соціальних виплат по УСЗН ЖмеринськоїРВА за квітень місяць 2023 року (Завантажити)


Публічний звіт

Публічний звіт начальника  управління соціального захисту населення Жмеринської райдержадміністрації за 2022 рік. (Завантажити)


Оголошення про формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Жмеринській РВА


Вакансії

ВИПЛАТА  ОДНОРАЗОВОЇ  ВИНАГОРОДИ  МАТЕРЯМ-ГЕРОЇНЯМ. (Завантажити)

Турбота про здоров’я дітей є одним з основних показників ставлення держави до проблем підростаючого покоління. (Завантажити)

Допомога багатодітним малозабезпеченим сім’ям до першого вересня. (Завантажити)