Це не просто автомобілі швидкої медичної допомоги, це – операційні на колесах! – Сергій Борзов передав обласній екстренці «швидкі» з Німецького Дортмунда

Це не просто автомобілі швидкої медичної допомоги, це – операційні на колесах! – Сергій Борзов передав обласній екстренці «швидкі» з Німецького Дортмунда

Два автомобілі швидкої допомоги: Mercedes Benz  906 OK 50 Sprinter ( 2009 р. та 2011 р.), які надійшли  з Німеччини, сьогодні начальник ОВА Сергій Борзов передав  Вінницькому обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Автомобілі призначені для  догоспітального надання медичної допомоги.

Сергій Борзов разом зі своїм Першим заступником Наталею Заболотною на місці переконались, що комплектація цих «швидких» сучасна і дуже якісна.

Набори для забезпечення дихання, педіатрична та травматологічна сумки, апарат подачі кисню, холодильник для збереження ліків – ось далеко неповний перелік оснащення, яким надзвичайно задоволені фахівці Вінницького Центру екстренки.

Начальник ОВА Сергій Борзов ділиться враженням від огляду: «Це не просто автомобілі швидкої медичної допомоги, це – операційні на колесах!». Вкотре хочу щиро  подякувати своїм позаштатним  радникам, братам – меценатам  Павлу Михайлову та Віталію Костюку за злагоджену, систематично організовану допомогу з Німеччини для Вінницької області під час воєнного стану. Співпраця Павла Михайлова  і Віталія Костюка з Вінницькою військовою адміністрацією в основному спрямована на оснащення  медичних закладів Вінниччини. Наразі меценати-підприємці вже доставили у Вінницю 11 гуманітарних вантажів  – оснащення для лікарень і рятувальної служби, ліки, ліжка, матраци, засоби гігієни і продукти першої необхідності. І от тепер – автомобілі швидкої допомоги».

Сергій Борзов висловив особливу подяку за надання  гуманітарної допомоги меру німецького міста Дортмунд Томасу Вестфалю та керівникові рятувальної служби Дортмунда Дірку Ашенбреннеру.

«Також ми щиро вдячні Дірку Шрьодеру (компанія  «Anker Shroeder») за супровід та підтримку вантажу для медиків Вінниччини»,- додав очільник області.

Принагідно, Начальник Вінницької військової адміністрації привітав медичний персонал обласної лікарні ім. М.І. Пирогова  та всіх медичних сестер Вінниччини із професійним святом .

«Медична сестра – найбільша опора та вірний помічник лікаря,- зазначив Сергій Борзов. – Тож бажаю всім міцного здоров’я,  аби пережити цю війну. Ваша допомога, як і зцілення добрим словом, дуже важливі для пацієнтів, адже саме ви часто вселяєте у них надію на одужання і на мирне життя. Дякую за вашу роботу, у вас свій фронт!».

Медична галузь Вінницької області, завдяки таким землякам як Павло Михайлов та Віталій Костюк, має постійну дуже вагому підтримку від підприємців Німеччини. Перемога прийде, адже ми наближаємо її разом!

Залишити відповідь