Вінниччина перебуває на 6 місці в Україні за темпами вакцинації

Вінниччина перебуває на 6 місці в Україні за темпами вакцинації

Про це йшла мова під час зустрічі з представниками  спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

У зустрічі  взяли участь: заступник Голови ОДА Сергій Здітовецький, заступник директора Департаменту охорони здоров’я та реабілітації ОДА Тетяна Бондаренко, директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації Володимир Мережко, директор Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами облдержадміністрації Сергій Вовченко.

Під час зустрічі представники делегації також поцікавилися питанням епідситуації в області та протидії COVID-19.

Голова ОДА повідомив, що наразі Вінниччина перебуває на 6 місці в Україні за темпами вакцинації, яка є головним захистом від коронавірусної хвороби.

-Коли в країні було значне зростання кількості хворих на ковід, обласна команда спрацювала відмінно, тож ми не потрапили до червоної зони, – зауважив Сергій Борзов. – Одним із показників введення в регіоні «червоної зони» була наявність ліжок з киснем. Ми створили 3,5 тисяч ліжкомісць з киснем, а загальне навантаження склало лише 78%. Саме тому ми не потрапили до червоної зони. Це також був сприятливий показник і для економіки області.

Підбиваючи підсумки зустрічі, сторони зазначили, що завжди готові до активної співпраці.

Залишити відповідь