Відбулася щотижнева  апаратна нарада

Сьогодні, 12 липня 2021 року,  під головуванням Інни Цимбал, голови Жмеринської райдержадміністрації,  за участі Вадима Соляника та Євгенія Дубового, заступників голови райдержадміністрації,  керівників структурних підрозділів    відбулася чергова апаратна нарада.  

Інна Володимирівна  доповіла про кадрові зміни та представила: Євгенія Корнійчука, заступника голови РДА та Павла Кукурудзу, начальника управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності району стосовно соціальної сфери,  фінансів,  архівної справи, служби у справах дітей.

Інна Володимирівна окреслила завдання на найближчу перспективу, які потребують негайного вирішення.

        У ході проведення наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації  доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на   поточний  у підпорядкованих їм відомствах.

Зокрема, Надія Василик, начальник управління соціального захисту населення доповіла про обсяг державних соціальних допомог  за І півріччя.

Наталя Яковець, завідувач сектору з оборонної роботи та цивільного захисту, охарактеризувала стан підготовки до комплексної перевірки ДСНС у сфері цивільного захисту органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Окремо обговорювалось питання підготовки до засідання організаційного комітету щодо проведення фестивалю «МалинаФест».

Залишити відповідь